Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Омекотяващ масажен крем BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Омекотяващ масажен крем ROSE 250ml - Подобрява кръвообращението и стимулира обновлението на клетките. Дава копринено усещане и нежност...

Повече...


5.00 лв с вкл. ДДС

1-00110001


BIOFRESH Cosmetics

Омекотяващ масажен крем ROSE 250ml

Има превъзходен релаксиращ ефект. Подобрява кръвообращението и стимулира обновлението на клетките. Дава копринено усещане и нежност. Ароматизира кожата на тялото за дълго време и придава неповторимо усещане за комфорт и финес.

Маслото от бадем е богато на витамини и ценни съставки, то омекотява, овлажнява и защитава от неблагоприятните въздействия на околната среда. Кокосовото масло – предотвратява набръчкването и състаряването на кожата. Възстановява нейната мекота и еластичност.

Розовата вода – освежава, балансира и стимулира възстановителните процеси на кожата.

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 7.9 cm
  • Дължина (на опаковката): 9.5 cm
  • Обем (на опаковката): 250 ml
  • Тегло (с опаковката): 380 g
  • Ширина (на опаковката): 9.5 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)