Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Крем за лице ROSE ULTRA с розово масло BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Крем за лице ROSE ULTRA с розово масло 50ml - Специалната формула на крема, съдържаща чисто биологично активно розово масло, укрепва и зарежда кожата с живителна енергия...

Повече...


9.37 лв с вкл. ДДС

1-00113006


BIOFRESH Cosmetics

Крем за лице ROSE ULTRA с розово масло 50ml

Българското розово масло е най-скъпото и най-трудно добивано растително масло в природата. То е  сред най-важните средства за въздействие върху стресирана, раздразнена и застаряваща кожа, защото стабилизира клетъчните стени.

Специалната формула на крема, съдържаща чисто биологично активно розово масло, укрепва и зарежда кожата с живителна енергия. В комбинация с Q 10, витамин Е и естествени растителни екстри забавя процеса на стареене на кожата, регенерира, овлажнява, възвръща блясъка и свежестта и.

Кремът ROSE OIL ULTRA не съдържа изкуствени аромати, оцветители и консерванти!

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 7.5 cm
  • Дължина (на опаковката): 7 cm
  • Обем (на опаковката): 50 ml
  • Тегло (с опаковката): 125 g
  • Ширина (на опаковката): 7 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)