Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Избелващ крем 50ml - Българска роза - Био Фреш

С клинично тествания си избелващ комплекс, кремa заличава тъмни петна, предпазва от вторична пигментация, просветлява тена на лицето, забавя производството на меланин в кожата и възвръща нейния свеж и здрав вид. Предпазва от вредното действие на слънчевите лъчи, действа овлажняващо и подхранващо.

Повече...


4.38 лв с вкл. ДДС

1-00113005


3 бр.
-5%

Дамски крем за лице

Име на продукта: Дамски избелващ крем 50 ml.

Продуктова серия: Българска роза

Производител: Био Фреш

Място на производство: България

В състава на крема са включени

  • Розова вода, богата на активни вещества, стимулиращи регенерацията и засилващи защитните функции на кожата;
  • Екстракт от черница, който е един от най-безопасните растителни екстракти с избелващо действие;
  • UV-филтър – има превантивна функция,  ограничава образуването на свободните радикали, активно присъстващи в механизмите, отговорни за хиперпигментацията.

Серия Българска роза

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

  • Ширина (на опаковката): 2.6 cm
  • Тегло (с опаковката): 53 g
  • Обем (на опаковката): 45 ml
  • Дължина (на опаковката): 3.6 cm
  • Височина (на опаковката): 14 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)