Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Шампоан за всеки тип коса BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Шампоан за всеки тип коса 330ml - Натуралната розова вода с високо съдържание на етерично розово масло е уникалната съставка в този специално създаден шампоан...

Повече...


3.12 лв с вкл. ДДС

1-00101001


BIOFRESH Cosmetics

Шампоан за всеки тип коса 330ml

Натуралната розова вода с високо съдържание на етерично розово масло е уникалната съставка в този специално създаден шампоан. Той притежава антибактериални свойства, почиства, освежава и тонизира косата. Съдържа D-пантенол, който подхранва и хидратира косъма, като придава на косата блясък и мекота.

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 19.8 cm
  • Дължина (на опаковката): 7 cm
  • Обем (на опаковката): 330 ml
  • Тегло (с опаковката): 404 g
  • Ширина (на опаковката): 4 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)