Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Масажен крем BIOFRESH Серия Лавандула

BIOFRESH - Масажен крем ЛАВАНДУЛА 250ml - В този масажен крем са използвани най-нова генерация суровини изцяло натурални, без парабени и петролни детергенти /парафин и вазелин/...

Повече...


5.00 лв с вкл. ДДС

1-00510001


BIOFRESH Cosmetics

Масажен крем ЛАВАНДУЛА 250ml

В този масажен крем са използвани най-нова генерация суровини изцяло натурални, без парабени и петролни детергенти /парафин и вазелин/. Съдържа бадемово масло 10% богато на витамини и ценни съставки, то омекотява , овлажнява и подхранва в дълбочина. Кокосово масло 10%, което предотвратява набръчкването и състаряването на кожата, възстановява нейната мекота и еластичност. Силиконово масло 10% и лавандулово масло, които подобряват разнасянето, освежават и стимулират възстановителните процеси на кожата. Може да се използва като подхранващ боди крем за мнохо суха кожа.

Серия лавандула

Българска билка - лавандула

Лавандулата (Lavandula) е известна като ароматично растение още от древността. Тя се използва широко в парфюмерията и в народната медицина, тъй като е забележителен аналгетик, противоотрова и има способността да стимулира процесите на регенерацията на повредените тъкани. Лавандулата произхожда от района на Средиземноморието. С развитието на парфюмерийната промишленост ареалът на отглеждане се разширява, включвайки Балганските страни и Черноморския басейн. Българското лавандулово масло не отстъпва по качество на световните образци. Характеризира се с траен фин аромат, сладък, плодов-флорален, успокояващ и дървесен. Релаксира и освежава, балансира, успокоява и стимулира едновременно духа и тялото. Уханието на лавандулата действа срещу депресията и мрачните настроения. Колекцията "Lavender" е напълно натурална, хидратира ефективно кожата и има възстановяващ ефект.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 7.9 cm
  • Дължина (на опаковката): 9.5 cm
  • Обем (на опаковката): 250 ml
  • Тегло (с опаковката): 387 g
  • Ширина (на опаковката): 9.5 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)