Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Антицелулитен лосион за тяло BIOFRESH Серия Лавандула

BIOFRESH - Антицелулитен лосион за тяло ЛАВАНДУЛА 250ml - Лосион създаден изцяло на растителна основа без парабени, петролни продукти и синтетични оцветители...

Повече...


3.12 лв с вкл. ДДС

1-00508001


BIOFRESH Cosmetics

Антицелулитен лосион за тяло ЛАВАНДУЛА 250ml

Лосион създаден изцяло на растителна основа без парабени, петролни продукти и синтетични оцветители. Съдържа флорална лавандулова вода, която  освежава, успокоява и стимулира процесите на регенерация на кожата. Маслото от бадем и кокосовото масло са богати на витамини и ценни съставки. Те омекотяват, подхранват и предотвратяват състаряването на кожата. Възстановяват нейната мекота и еластичност. Специален екстракт от кафе редуцира подкожните мазнини и има ясно изразен антицелулитен ефект.

Серия лавандула

Българска билка - лавандула

Лавандулата (Lavandula) е известна като ароматично растение още от древността. Тя се използва широко в парфюмерията и в народната медицина, тъй като е забележителен аналгетик, противоотрова и има способността да стимулира процесите на регенерацията на повредените тъкани. Лавандулата произхожда от района на Средиземноморието. С развитието на парфюмерийната промишленост ареалът на отглеждане се разширява, включвайки Балганските страни и Черноморския басейн. Българското лавандулово масло не отстъпва по качество на световните образци. Характеризира се с траен фин аромат, сладък, плодов-флорален, успокояващ и дървесен. Релаксира и освежава, балансира, успокоява и стимулира едновременно духа и тялото. Уханието на лавандулата действа срещу депресията и мрачните настроения. Колекцията "Lavender" е напълно натурална, хидратира ефективно кожата и има възстановяващ ефект.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Ширина (на опаковката): 3.5 cm
  • Тегло (с опаковката): 272 g
  • Обем (на опаковката): 250 ml
  • Дължина (на опаковката): 6.5 cm
  • Височина (на опаковката): 21 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)