Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Дневен крем за лице ANTI AGE BIOFRESH Серия Лавандула

BIOFRESH - Дневен крем за лице ANTI AGE ЛАВАНДУЛА 50ml - Специално създадена натурална формула без парабени, синтетични оцветители и петролни детергенти осигурява оптимална хидратация и защита през целия ден...

Повече...


4.38 лв с вкл. ДДС

1-00513001


BIOFRESH Cosmetics

Дневен крем за лице ANTI AGE ЛАВАНДУЛА 50ml

Специално създадена натурална формула без парабени, синтетични оцветители и петролни детергенти осигурява оптимална хидратация и защита през целия ден. Съдържа масло от макадамия, масло от шея, масло от бадем и специална активна съставка BIOPEPTIDE-CL, която има силно овлажняващо и подхранващо действие. Стимулира синтеза на колаген и резултатът е явен антибръчков ефект достигащ 40-50% намаляване на дължината на бръчките в рамките на 1 месец.

Серия лавандула

Българска билка - лавандула

Лавандулата (Lavandula) е известна като ароматично растение още от древността. Тя се използва широко в парфюмерията и в народната медицина, тъй като е забележителен аналгетик, противоотрова и има способността да стимулира процесите на регенерацията на повредените тъкани. Лавандулата произхожда от района на Средиземноморието. С развитието на парфюмерийната промишленост ареалът на отглеждане се разширява, включвайки Балганските страни и Черноморския басейн. Българското лавандулово масло не отстъпва по качество на световните образци. Характеризира се с траен фин аромат, сладък, плодов-флорален, успокояващ и дървесен. Релаксира и освежава, балансира, успокоява и стимулира едновременно духа и тялото. Уханието на лавандулата действа срещу депресията и мрачните настроения. Колекцията "Lavender" е напълно натурална, хидратира ефективно кожата и има възстановяващ ефект.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 7.5 cm
  • Дължина (на опаковката): 7 cm
  • Обем (на опаковката): 50 ml
  • Тегло (с опаковката): 129 g
  • Ширина (на опаковката): 7 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)