Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Поръчка

Направете поръчка директно чрез уеб сайта - онлайн

Направете поръчка чрез обаждане по телефона

Направете поръчка чрез електронна поща, Skype или ICQ

През електронния магазин

Направете поръчка директно чрез уеб сайта - онлайн

Необходима е регистрация в електронния магазин

Като регистрирани потребители, Вие получавате достъп до пълната функционалност на уеб сайта на Електронен магазин Морфей Онлайн - www.morfey-online.com

Пазарувайте бързо, лесно и сигурно като се възползвате от предимствата на регистрирания потребител.

В потребителския Ви профил се съхранява цялата история на поръчките направени от Вас както и всяко движение и информация свързани с тях. Ще получавате специални предложения, отстъпки за редовни клиенти, ваучери и подаръци. Можете да се абонирате да получавате специални предложения и реклами от нас и нашите доставчици и др.

...

Морфей Лоджистикс е лицензиран администратор на лични данни вписан в "Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри" с удостоверение от Комисията за защита на личните данни на Република България - Удостоверение за администратор на лични данни с идентификационен No 285811 / 07.07.2010 г.

По телефона

Направете поръчка чрез обаждане по телефона

Без регистрация в електронния магазин

Изберете желания продукт който желаете да поръчате по посочения по-горе начин и ни звъннете на един от телефоните изписани в началото на страницата - 088 6087774 или 052 953553. Ние ще приемем поръчката Ви по телефона и ще я изпратим до посочения от Вас адрес.

По електронна поща, Skype, ICQ

Направете поръчка чрез електронна поща

Без регистрация в електронния магазин

Изпратете на ел. поща оffice@morfey-online.com описание и артикулните номера на продуктите които желаете да закупите. Не забравяйте да напишете Вашето име, телефонен номер за връзка (мобилен е препоръчително, тъй като на него ще получите SMS известие за пристигащата пратка от куриерската служба) и адреса на който желаете да получите закупените от Вас продукти.

По същия начин можете да правите поръчки и през Skype morfey-online и ICQ 5928663

Наш служител ще се свърже с Вас за да потвърдите поръчката.

 



НачалоНачало

Количка  

(празна)