Морфей Онлайн

Поръчай по телефона

052 953553

Душ гел - шампоан за мъже 2 в 1 BIOFRESH Серия Българска роза

BIOFRESH - Душ гел - шампоан за мъже 2 в 1 БЪЛГАРСКА РОЗА 330ml - Душ гел с вдъхващ енергия и жизнена сила аромат, който отмива напрежението и помага да се почувствате жизнени...

Повече...


3.30 лв с вкл. ДДС

010-0061


BIOFRESH Cosmetics

Душ гел - шампоан за мъже 2 в 1 Българска роза 330ml

Душ-гел с вдъхващ енергия и жизнена сила аромат, който отмива напрежението и помага да се почувствате жизнени. Toй ще ви освежи и зареди с енергия.

Шампоан с оптимален баланс от натурални екстракти и модерни технологии в грижата за коса. Съдържа натурална Розова вода, която е невероятно богата на активни вещества, стимулиращи регенерацията и засилващи защитните функции на кожата.

Благодарение на включения в състава биологично активен комплекс, душ-гелът  2 в 1 активно омекотява и овлажнява косата и кожата, оставяйки усещането за комфорт и мекота през целия ден.

Серия Българска роза

Българска роза - козметика за Вас

Българската Роза Дамасцена е скъпоценна по неоспорим начин - розовото масло е най-ценното етерично масло, което ни дарява с благоухание, спокойствие и пречистеност. Хиляди цветчета трябва да се преработят за да се получи една - единствена капка. Розоеото масло е течното злато на България. То е с много високо качество благодарение на благоприятните климатични условия и екологично чистия район, в който се отглежда маслодайната роза - така наречената "Долина на розите", където се намира естествения и ареал не само в страната, но и в цял свят. Уникалните лечебни свойства на розовото масло и розовата вода известни от древни времена успешно се използват при производството на козметични продукти. Те почистват и тонизират кожата, овлажняват и поддържат хидролипидния баланс, стимулират регенерацията на клетките, успокояват и премахват възпалението, притежават антиоксидантно действие, забавящо появата на бръчки.

Връзка с нас

За повече информация, можете да се обадите или да изпратите запитване като използвате Формата за контакти.

Лице за контакт

Димо Горанов
Продажби

МОРФЕЙ ОНЛАЙН
Ел. поща office@morfey-online.com
Skype morfey-online
Мобилен 088 6087774 Телефон 052 953553 Факс 052 953554

  • Височина (на опаковката): 19.8 cm
  • Дължина (на опаковката): 7 cm
  • Обем (на опаковката): 330 ml
  • Тегло (с опаковката): 404 g
  • Ширина (на опаковката): 4 cm

Няма оставени коментари в момента.

Само регистрирани потребители могат да оставят коментари.

Количка  

(празна)